Bed & Breakfast

tirsdag den 6. juni 2017

Brunch i Fru Pedersens have.

Så har vi haft det første af ialt 3 arrangementer med brunch i Fru Pedersens have. Første arrangement foregik d. 5 juni. Synes lige i skal se hvad gæsterne blev forkælet med. Brunchen var 
lavet af Hanne Mette fra Smag og sans i Vemb kultur og forsamlingshus.



Brunchen var tallerkenanrettet.


Brød, juice, smoties og hjemmelavet nutella kunne hentes på ta selv bordet.


Smoties og hjemmelavet nutella i små søde glas med patentlåg.


Lækkert hjemmebagt langtidshævet brød.


Lækkerierne bestod af.
Almindelige pandekager med frugt i sæson.
Jordbær – banan smuthis 
Spinat tærter med valnødder og norsk vildt laks røget.
Sarrano skinke - Sorriso – Røget lammelår m/ forårsløg.
Kylling leverpate med syltede rødløg.
Nye kartofler med citron fløde – grillet selleri i skiver.
Bagte rabarber med vanilje og sort peber samt brieost.
Hjemmelavet Nutella

Frisk presset æblejuice.
Brød:
Langtidshævet brød
Birkes
Rugbrød.
Smør


Det var superlækkert og velsmagende. Skulle du få lyst til en Søndagsbrunch i Fru Pedersens have, er der brunch igen disse 2 datoer d. 9 juli og d. 13 august. Billetter kan købes HER

Efter brunchen var der havevandring.
En vellykket og dejlig oplevelse.

De 2 kvinder bag arrangementet.


3 kommentarer:

  1. Hvor er det en spændende ide og tillykke med det var en succes. Jeg har et besøg i din have tilgode - jeg må altså forbi dig i år!

    SvarSlet
  2. Nøj hvor ser det bare lækkert og indbydende ud, kan sørme godt forstå det blev en succes. Kommer da helt til at savne min café, hvor vi også serverede brunch
    Får desværre ikke selv mulighed for at prøve arrangementet.

    Knus og rigtig god dag
    Lone

    SvarSlet
  3. Hvor ser det dejligt ud :) Skønt at høre, at det var en success :)

    SvarSlet